Meny

Tentipi

Embrace the elements


Tentipi har sedan Äventyrs Service start legat oss mycket varmt om hjärtat. Samarbetet inleddes till fullo 2006 då vi gick in som fullvärdiga återförsäljare och uthyrare av hela Tentipis sortiment.
​Nu efter ett mångårigt samarbete har vi samlat på oss enorma mängder erfarenhet. ​Inte bara om själva produkterna! Utan framförallt om det praktiska användandet av produkterna. Tack vare denna unika erfarenhet kan vi på allra bästa sätt hjälpa dig som kund. Oavsett om du önskar hyra eller köpa de olika produkterna så kan vi presentera genomtänkta förslag till dig som kund. 

​Produkterna delas in i tre huvudkategorier: Adventure, Event & Classic.
Adventure

Modernt anpassade mittstångskåtor i både lättviktsvävar och i bomullpolyester.
Vi har ett utbud av anpassade tillbehör. Användningsområdet på de olika modellerna är från den extremt krävande expeditionen till campingtältet.
Event

Evenemangstält med moderna och smarta lösningar men med ett kulturellt och naturnära utseende som gör att tälten passar bra in i de allra flesta miljöer.
Tälten kan användas var för sig medans några av modellerna är anpassade för ihopbyggnationer där tälten kan byggas samman till jättelika rum.


Lagertält för visning och försäljning: Adventure

Vi erbjuder visning och försäljning av våra lagertält som vi använder till uthyrning och visning.Referensjobb

Här visar vi olika former av referensjobb.
Se detta som en inspirationssida.