Meny

Om oss

Vi är ett äventyrsföretag som arbetar över hela landet med oförglömliga aktiviteter och events. Vi ansvarar även för försäljning och uthyrning av tältkåtor från Tentipi.
I samarbete med våra leverantörer kan vi erbjuda er helhetslösningar av allra högsta kvalitet med allt från olika övernattnings- och konferensalternativ till fantastiska middagar.
Vi gillar utmaningen med att göra just er nöjda - Se därför våra färdiga paket som inspiration så skräddarsyr vi en oförglömlig tillställning tillsammans. Inget arrangemang har hittills varit för litet eller för stort för oss, så utmana oss gärna med er förfrågan!

Historia

När jag grundade Äventyrsservice, år 2005, var min ambition att skapa ett jobb där jag får vakna på morgonen och känna "äntligen en ny arbetsdag!" Det är också först då man också kan göra ett riktigt bra arbete!

​Jag tänkte att om jag får arbeta med det jag tycker är allra roligast och på platser där jag trivs allra bäst så borde jag uppnå mitt mål med företaget.
​Jag började därför med fiske och naturguidningar i Färnebofjärdens nationalpark. 

​I samarbete med Gävle fiskeredskap, flugfiskemärket VISION och Tentipi fick jag de rätta förutsättningarna för att utveckla bra fiskepaket i en fantastisk miljö. Nya förfrågningar gav mig nya utmaningar och jag valde att utvecklas med mina förfrågningar. Detta ledde till att jag började med konferensaktiviteter och utvecklade mina evenemang i tälten.

2008 fick jag möjligheten att etablera mig i Högbo Bruk. Verksamheten växte ytterliggare och även förutsättningarna förbättrades.
Det tog några år att forma den snabbt växande verksamheten. Men i takt med att vi blev fler och att vi succesivt etablerade oss har vi kommit dit vi är idag; ett kvalitativt eventbolag.

2010 Fick vi uppdraget från Sandvikens kommun att göra välkomstfesten till Melodifestivalen. All positiv kritik som vi fick efter det eventet puschade oss ytterliggare i att fortsätta utveckla vår eventdel.

​2014 hade vårt rykte etablerats ordentligt som eventbolag. Det gav oss då vårt hittills största egna event när vi i samband med Haglöfs vårkonferens, fick det stora ansvaret att arrangera deras 100-års jubileumsfest!

​2015 startade vi upp vårt system med premiumanläggningar där vi inom en 20-mila radie från oss inledde samarbeten med utvalda boende- & konferensanläggningar. Alla anläggningar har lite olika karaktärer och inriktningar. Allt för att kunna erbjuda våra återkommande kunder en trevlig och bra variation med ett unikt utbud av möjligheter. Förutom de etablerade anläggningar som nämns under våra destinationer har vi ett stort nätverk av kontakter som gör att oavsett vart i landet ni önskar er tillställning kan vi på ett proffesionellt sätt hjälpa er att göra ert arrangemang oförglömligt.

​Ps. Jag lyckades med mitt mål! Det blev till och med bättre än vad jag hade kunnat drömma om eftersom detta nu inte bara längre är ett jobb utan även en livsstil där vi idag är sex taggade och likasinnade medarbetare. 

/Johan Wadén - VD