Meny

Fiska som ett fullblodsproffs På ett förbestämt datum

Från fullutrustad sportfiskebåt efter i första hand gädda och abborre.

Boka med dig på en av våra planerade fisketurer!! 

Vi fiskar i Nedredalälvsområdet och i närliggande vatten som tex. Storsjön och flertalet andra vatten i vår närhet. Många av våra fiskepaket är inte platsbestämda medans andra paket är det. På just den här sidan har du möjlighet att boka med dig på ett förutbestämt datum och tider med andra nya eller erfarna sportfiskare.

I paketet ingår
Fiskandeguide, båt och hyra av modern fiskeutrustning. Om inte annat anges så är det spinnfiske som bedrivs där vi använder först och främst haspelspön till Abborrfisket och det lättare gädd- och gösfisket. Medans vi även har tex multirullar till jerkbait fiske efter abborre/gädda samt att till det tyngre riktade gäddfisket använder vi främst multi/spinnrullar. Beten är det ingen bristvara på i båten men självklart får man ta med sig beten och egna fiskespön som är lämpliga för det fisket som vi kommer att bedriva. Men tänk på att håll ner mängden ifall fler har tagit med sina grejer.

Tillkommer 
-Fiskekortskostnader ibland löser vi flera fiskekort/dag för att kunna fiska på så bra platser som möjligt under rådande förutsättningar ifall vi fiskar i gränsland mellan olika fiskevårdsområden
-Matsäck som ni kan ta med er egen eller kolla med oss om vi kan hjälpa till med något gott. Men ta med sådant som kan ätas direkt i båten.

Viktigt 
Är att ni verkligen klär er efter de värsta tänkbara förhållanden som kan uppstå. Vi är rätt oskyddade för vind, väta och sol mitt ute på vattnet under turen så klä er efter lager på lager principen så att det går lätt att justera klädseln.

Säkerhet
Flytvästar ingår och skall användas under hela turerna. Vi har sjukvårdsväska med ombord samt brandsläckare som vi informerar om vart det finns. Om ni lider av någon sjukdom, krämpor, rörelsehinder eller allvarligare allergier så meddela då det gärna till oss så att vår guide för dagen är lite förberedd. Detta sker naturligtvis med diskretion om så önskas. Vi tar inget ansvar för värdesaker som ni lämnar i era bilar vid båtrampen.

Upplägg

Ni tar er till den överenskommna båtilläggningsplatsen så lägger vi i båten där och lastar den med er eventuella utrustning. 

Samtliga fiskare visar upp sina för köpta fiskekort för guiden och annars hjälper guiden er med att köpa fiskekort på nätet.

-Säkerhetsgenomgång
-utrustningsgenomgång och beskrivning av det fiske och metoder vi kommer att använda.

Vi bedriver catch and realese på våra guidningar med endast något undantag för eventuell efterföljande middag. Det är alltid guiden då som avgör vilken fisk som skall behållas.
Vi efterlever alltid  minst fiskevårdsområdenas regler och vi kan även ha egna hårdare regler i visa fall allt för att säkerställa ett bra och hållbart tankesätt som ger förutsättningar för ett bra framtida fiske. Boka med dig på en fisketur 


Höstfiske efter Gädda i Nedre Dalälven!!!
Datum: 4/10 och 18/10.
Starttid: 09.00-ca 16.00
Båtilläggningsramp 
-4/10: Färnebofjärdens Camping
-18/10: Gysinge nedanför strömmarna

Pris /person:
1 500kr + Fiskekortskostnad.
4-5st fiskare/båt och tur.Tillval

Om du saknar tex skalkläder eller önskar boka andra trevliga tillval som utflyktsmat, gott vildmarks snacks i båten eller en varm och skön bastu att avrunda fiskehistorierna i efter fisketuren så se vårt utbud eller kontakta oss.

Värm upp er i vår sköna bastu efter fisketuren!!

När vi fiskar nedströms Gysinge kan vi gå iland precis vid bastun och här kan ni i värmen berätta exakt hur stor den tappade besten egentligen var ; )) och vill ni äta något gott tilltugg i bastun har vi erbjudande även för det!!