Meny

Guidat båtfiske med två övernattningar i flottarkojan.

Guidatfiske från välutrustade båtar..

Fiskepaket


Trevligt fiskepaket med guidat båtfiske dag 2 samt eget fiske från roddbåt och pontonbåtar dag 3. Förutom fisket ingår övernattning i två nätter i flottarkojan där ni sköter matlagning mm själva i stugan över elden. Stugan är utrustad med ett grundpaket för matlagning över eld. se länk till flottarkojan:

Flottarkojan

Bastu elda själva ingår både första och andra kvällen med den senaste bokningsbara tiden från kl 20.00-24.00 båda kvällarna

Kvällsbastu med dopp i älven

Fisket dag 2 
Guidat fiske från båt där samtlig fiskeutrustning ingår till deltagarna. Självklart får ni även ta med er era favorit spön och beten och använda även dem. Vi fiskar med fokus på gädda men har även med utrustning för abborre och gös. Lättare lunch ingår och avnjuts i båten eller via ett strandhugg. Fisket bedrivs i delar av färnebvofjärdens nationalpark eller i dess närhet kring Gysinge och Hedesunda. Ibland kan det även bli att vi i samråd med kunden tipsar om annat vatten om de rådande förutsättningarna inte är på topp i älven. 

Fisket dag 3
Här instruerar vi er redan på kvällen dag 2 kring roddbåt och pontonbåtsfisket och förser er med rätt utrustning. Önskar ni hyra spön och beten inför dag 3 meddela det då vid bokningstillfället. Förutom roddbåt med åror som två av er får fiska från så ingår även pontonbåtar med vadarbyxor, simfötter och åror till övriga deltagare.  
 
Tidsschema 
Dag 1
-Ankomst och incheckning från 14.00 dag 1.
-Bastu elda själva tillgänglig för er från 20.00-24.00

Dag 2
-Start fiskeguidning vid avtalad tid på bryggan och 8h framåt inklusive kortare lunch paus. 
-Genomgång och utlämning av utrustning inför dag 3. Efter att fisket dag 2 är avslutat och omlastning av guiden utförd.
-Bastu elda själva från kl 20.00-24.00.

Dag 3 
-Ni sköter er själva och avslutar med utcheckning ca kl 16.00.
Priser och bokning

Detta paket vänder sig till det mindre sällskapet på upp till 4st personer. Det går att addera till en extra person men det optimala är 4st. Är man ändå fler så kan vi erbjuda er att boka till extra båt med guide samt tältsängar mm till stugan. 

Pris per person: 3 750kr 
(Minsta debitering 2st personer)
Fiskekortskostnader tillkommer.

Rekommenderad säsong

Vi fiskar under hela året med undantag från tiden rnt isläggning och när isen åter släpper sitt grepp. 

Paketet går alltså att boka med vinterfiske också. Då ersätts dag 2 fisket med guidat Ismete och pimpelfiske. Medans dag 3 blir ismete och pimpelfiske på egenhand utan guide. 

Övrig tid när vattnet ligger relativt öppet eller helt öppet så har man störst chans på största gäddrna under det tidiga förleksfisket från det att isen börjar släppa fram tills gäddleken i början av maj. 

Det sena höstfisket är också en höjdare i jakten på de allra största men chans finns på dem under hela året. Är det däremot mer mängd som är viktigt så är det den varmare tiden med efterleksfisket, sommar och höst som är bäst. Blir det för varmt låter vi gäddorna vila och sattsar på Abborre och gös istället för att fisken ska ha bästa möjliga förutsättningar att klara återutsättningen.

God mat!!!

I grundpaketet ingår förutsättningar för att sköta maten själv! Men sen via tillval så går det bra att tex boka till en avslutningsmiddag på restaurang eller catrad mat till lägret. Menyer presenteras inom kort.

Utrustning av bästa kvalitet

Vi är återförsäljae och uthyrare av Tentipi tält där Camp Gysinge också är ett levande Visningsrum för våra kunder som vill köpa tältkåtor av oss. Det ger oss extra bra möjligheter att anpassa campen under årets alla månader. 

Vi är även Återförsäljare av Wolfcreek som gör magiska beten och spön. Utrustningen är som gjord för det fisket vi ägnar oss åt. Visst vi har även andra beten och spön som ni får testa under våra guidningar. Men vill ni stå med hjärtat i halsgropen så vet ni vad vi skulle sätta på!! 

Vi samarbetar även med Flydressing och Vision gällande flugfisket. Här är vi även återförsäljare. Gäddflugfisket är favoriten här och Abborrfisket på en stark tvåa!!

Grundpaket inklusive 2st tältövernattningar i Camp Gysinge. 

Dag 1: Ankomst och incheckning Camp Gysinge kl 16.00.

Guide möter upp er och hjälper er göra er hemmastadda i lägret. Visar på bastu och badtunna samt välkomnar er till Camp Gysinge och informerar er om fisket, utrustningen, tekniken och upplägget. Om någon deltagare saknar skalkläder, sovsäck eller liknande så får ni köra efter guiden till vårt lager så kittar han upp er med de tillval som ni önskar göra. 

Ni eldar, badar och sköter er egen mat i lägret om inte andra tillval gjorts. 

Dag 2 fiske med guide från båt i 8h. Morgon vid avtalad tid anländer fullkittade båtar till bryggan med taggade guider. Vi fiskar fram till lunch och gör ett gemensamt avbrott där vi summerar fisket och sprider kunskaper och erfarenheter om dagen mellan båtarna. Fisket fortsätter därefter till avtalad sluttid som brukar ligga runt kl 16.00 beroende av när vi startade. 

Efterfisket har ni tillgång till Bastun elda själva (Badtunnor är tillval dag 2.)

Egen gjord middag i Kåtan samt samkväm. 

Dag 3 Egen frukost och avrundning i lägret med utcheckning senast kl 11.00.

Grundpris upp till 4st deltagare
Pris: 16 000kr.

Pris för upp till extra tre deltagare.
Pris: 9 195kr.

Pris för ytterliggare tre extra deltagare (nu inkluderas 2st badtunnor i paketet) Pris: 10 595kr.

Är man fler men önskar inga fler båtar eller att man tycker att det räcker med en båt till 6 eller 8st deltagare och att man delar dagen med guiden medans övriga 3-4 deltagare hänger i lägret eller fiskar själva från båt eller ponronbåtar. Vid dessa varianter begär offert. Vid större sällskap som önskar boka Grundpaketet med två övernattningar rekommenderas följande.

Är ni ett större sällskap som tycker att kostnaden drar iväg och ni vill tex låta era deltagare köra halvdag med båt och guide och fiska själv eller göra annat andra halvan av dagen.

Grundpaketet i två nätter för en extra deltagare kostar utan fisket och utan att påverka antalet badtunnor första kvällen: 1 150kr

Addera till följande fiskeutrustning:
Hyr fiskeutrustning

Fiskekortskostnad tillkommer med 165kr/person och dygn.

Boka till en extra badtunna

Önskar ni boka till en extra badtunna kväll 1? Det kostar i sådanafall
1 500kr/tunna upp till totalt 3st badtunnor Därefter kostar det
5 000kr/extra tunna. 

Trevlig matlagningsaktivitet i samband med er ankomst eller som en god och traditionsladdad lunch.  

Gör en smaskig favoritpizza på vildmarksmässigt sätt i vårt ute kök. Eller gör ett roligt avbrott vid lunchen genom att tillaga era egna kolbullar med den traditionsenliga och obligatoriska luftflippen ; )) Läs mer här!!