Meny

Ismete

Spänning och mycket, mycket mer!!

Vi erbjuder två typer av grundkoncept när det gäller ismete.

Det första är seriöst ismete där vi startar fisketuren i mörkret. Vi sätter ut och riggar spöna så att vi är beredda redan i gryningen. Allt fiske är catch and reales

Läs mer om detta nedan.

Vårt andra koncept med Ismete kallar vi för kul på isen. Det riktar sig till de grupper som vill kombinera fisket med andra roliga aktiviteter på isen. Tex turskidor, långfärdsskridskor, vildmarksmatlagning så som tex Pizza eller kolbullar. Det är även möjligt att prova på snöskoter, 4-hjuling eller varför inte skoterbräda. Paketet skräddarsys tillsamans med kunden. Se mer info nedan.

Säsongen vi ismetar under är egentligen hela den isbelagda tiden. Men som vi alla vet är våra vintrar luriga och vi beger oss aldrig ut om vi inte litar på isarna. Men ofta i mitten av säsongerna har vi alltid några bra platser med bra isar.
Annars får vi helt enkelt välja ett plan B aktivitet.
 
Vårvinterns lite längre och framförallt ljusare dagar bjuder in till ett magiskt vårfiske från isen. Så det är så klart en rekommenderad tid ifall det är möjligt.
 

Säkerhetstrustning

Vi har alltid med oss följande utrustning:
​- Isdubbar
​- Sjukvårdsväska
- Kastlina
- Extra ombyteskläder

Observera att vi ALLTID rekar isarna noga innan vi tar med en grupp ut.

Prislista fiskeKul på isen 

Grundkonceptet innehåller:
-Ismete
-Abborrpimpling
-Prova på 4-hjuling eller snöskoter
-turskidor
-långfärdsskridskor
-prova på att göra sin egen kolbulle.

Tidsåtgång från 4h. Med möjlighet att förlänga aktiviteten.

Om förutsättningarna på platsen inte tillåter någon av grundkonceptets aktiviteter byts det ut mot lämplig ersättningsaktivitet.Ismete

Grundpaket 8h och 6h inklusive ledare.
Samtlig utrustning ingår med fullastade pulkor beger vi oss ut.
I det här förslaget är gästerna fullt delaktiga i allt från förberedelserna med att dra ut utrustningen på isen och rigga spön till att drilla gäddor.

Har du inte egna vinterkläder så erbjuder vi uthyrning av varma och isolerande ställ jacka + Byxa.

Boka med fördel till ett eller flera förtäringstillval.

har ni inte tillgång till egen transportmöjlighet för att ta er ut till valt valt vatten så kan vi ordna det mot extra kostnad.Förtäring

Vi erbjuder här olika typer av förtäring där samtliga är tänkta att deltagarna deltar i tillredningen. Begär förslag ifall ni önskar egen kock på er tur.

Kolbullar
Traditionsenlig "skogspannkaka" som serveras med lingonsylt och varm måltidsdryck och kok kaffe.

Vildmarkspizza 
Så otroligt gott!! Här får du kombinera en favorit pizza av våra utvalda tillbehör för dagen. Vi gräddar pizzorna i vår vedeldade mobila stenugn. pga vikten krävs vissa förutsättningar som kanske inte alltid finns på Ismete turen. Men ibland... 

Grillad Toast i smörgåsjärn 
​Grilla din toast över brasan på isen.​Lämpliga tillval

Boka till en uppgraderad lunch eller en hel fiskeweekend. Vi har ett brett urval med olika boendeanläggningar och vildmarksboenden. Eller varför inte olika typer av fiskevatten, fiskarter och fiskesätt under en och samma resa? Kontakta oss för mer detaljerad info om hur vi kan lägga upp just ditt fiskepaket.