Meny

Vildmarksbad

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor!

Badtunnor & bastu

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur.
Badtunnorna rymmer 8-9 badgäster, tunnorna värms upp av en äkta vedeldad kamin. Vi iordningställer den valda platsen med facklor, strålkastare med färgfilter, lyktor och marschaller. Samt värmer upp vattnet i tunnorna till ca 37 - 39 grader och bastun till ca. 80 grader.

Det är viktigt att ni kommer i tid till ert bokade vildmarksbad för att få en bra överlämning och viktig information från vår personal som stannar kvar i 20 minuter efter utsatt tid.

Utsikten från bastun i Gysinge.

Högbo Bruk

Vi har 4st iordningsställda vildmarksbad i och runt Högbo Bruk. Vid de flesta platsena finns en stuga där man med fördel kan avnjuta en god grillmiddag.
Vi erbjuder även skräddarsydda vildmarksbad för de större sällskapen.

Engeltofta

Intill havlet har vi placerat våra badtunnor och en bastu. I anslutning till badet finns även en mysig tältkåta med plats för upp till 25 personer.

Övriga destinationer

Vi skräddarsyr ett vildmarksbad enligt era önskemål.

Mobila badtunnor 

Vi har ett antal badtunnor monterade på släpvagn för uthyrning. Även "lösa" tunnor att ställa på egen vagn finns.

Gysinge

Njut av ett fantastiskt läge bara några meter från dalälvens brusande fors! här har vi en jättefin bastutunna som rymmer upp till 8st gäster samt minst 2st plastade badtunnor.  

Älvkarleö herrgård

Bada i en trevlig och fin herrgårdsmiljö! Stor och rymmlig bastu med förhållandevis stor omklädnings/relaxdel.