Meny

Vildmarksbad

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor!

Vildmarksbad & Bastu elda själva

I en oförglömligmiljö sittandes i facklor och lyktors sken får ni njuta av värmen från våra vedeldade badtunnor och bastur.
Badtunnorna rymmer upp till ca 8 stycken badgäster, tunnorna värms upp av en äkta vedeldad kamin. När vi kan förvärmer vi tunnorna med doppvärmare för att göra baden så miljömässigt hållbara som möjligt. Vi iordningställer den valda platsen med facklor, LED belysning och lyktor samt värmer upp vattnet i tunnorna till ca 37 - 40 grader och bastun till ca. 70 grader.

Vi har några olika platser som vi erbjuder bastubad och vildmarksbad i olika former under hela året. Men observera att våra platser för vildmarksbad är föränderliga så de överensstämmer inte alltid helt med bilderna då vi ständigt utvecklar dem och anpassar områdena inför olika event så kan ändringar ske. Men givetvis så prutar vi aldrig på kvaliten och upplevelsen. 

Förutom de platser som presenteras nedan så gör vi vildmarksbad och andra evenemang även på andra orter men då på offert. Vi har även stor anpassningsförmåga om man önskar tex ett stort bad på en av våra ordinarie platser eller kanske ett bad hemma hos er eller på företagetsanläggningen. 

Alla platser nedan har enbart badtunnor med plastinsatts.

När ni har bokat ett Vildmarksbad eller bastubad som är uppvärmt och iordningställt av oss så är det viktigt att ni kommer i tid till ert bokade vildmarksbad för att få en bra överlämning och viktig information från vår personal som stannar kvar i 20 minuter efter överenskommen tid.

Camp Nord

Intill havet har vi placerat våra badtunnor och en bastu. I anslutning till badet finns även en mysig tältkåta med plats för upp till 25 personer.

Älvkarleö Herrgård

I en fantastisk herrgårdsmiljö ligger vårt vildmarksbad. Mysig och fin bastu med förhållandevis stort omklädningsrum.

Högbo Vandrarhem

Här ligger ett mysigt vildmarksbad som precis fått en annan bastu och badtunnor med plastinsatts. Så nya bilder kommer inom kort. Perfekt att boka detta bad om ni är uppe och Cyklar MTB spelar paddel eller åker skidor.

Bastu elda själva

Boka ett förmånligt erbjudande vid en av våra arrangemangsplatser. Bastu elda själva och njut av bastuns värme samt kontrasten med att rulla sig i snön eller att ta ett kallbad i vattnet där det finns. 

Hyr mobila badtunnor och vildmarksbad

Vi har två badtunnor monterade på special vagnar (30km/h).
Dessa vagnar kan dras med allt från bil, skoter, 4-hjuling, traktor mm. Väldigt smidiga att så väl ställas hemma i trädgården som vid skidanläggningen.

Prislista

Här har vi samlat alla grundkostnader kring vildmarksbad.