Meny

Arrangemangsplats:  Camp Nord

Ligger naturskönt vid dalälvensstrand & bjuder in till oförglömliga möten & evenemang

Boka hela Camp Nord eller boka delar av den!

1 st till ca 14st gäster.
Här kan man boka delar eller hela arrangemangsplatsen. Bokar ni delar kommer ni troligtvis att dela arrangemangsplatsen med andra medans om ni bokar hela Camp Nord så har ni den för er själva. 

Campen består i grunden av en mysigt timmrad flottarkoja
Som tar upp till ca 14st gäster men det går även att ställa in extra bord. Den är möblerad för middagssittning vid ett stort bord för upp till 14st gäster. Ni sitter på snygga och skönt stoppade skinnstolar. I mitten av stugan finns det en stor eldstad som kan användas till matlagning vid dåligt väder. Annars har vi även en mysig uteplats med stora grillar om gärdad av bänkar samt en hängande cookong i tallen.  Det ingår även matlagningsutrustning se specifikation under länken Flottarkojan. bara man diskar och lämnar tillbaka allt i rent och ordnat skick. Det finns även ett fullstort kylskåp i ett av förådsutrymmerna i hallen.

Sällskapsspel och texas Holdem ingår
Camp Nord är förutom ett mysigt mingel område som bjuder in till lägerhäng även utrustat med sällskapsspel av olika de slag samt Texas holdem med stor portfölj med 1000 marker i olika värden och färger. Till kvällen rekommenderar vi så klart ett vildmarksbad med stor och rymmlig bastustuga samt möjlighet att boka till minst två badtunnor.  Uppfriskande bad i älven är fullt möjlig och snart kommer det även en brygga med badstege på plats.

Övernattning vid Camp Nord
Stugan erbjuder övernattning i fyra bäddar som under vintern kommer att ersättas med nya våningssängar som ger bredare sovplats i nedervåningen så att upp till 6st kan sova i riktiga bäddar. Nu kan man även komplettera med att hyra till några tältsängar om så önskas. Sen har vi även vid Camp Nord möjlighet för några eller för alla gäster att övernatta i våra mysiga övernattningstält från Tentipi. 

Men det går även bra att boka boende på någon av boendeanläggningarna i Gysinge och separat boka delar på camp Gysinge men då kan det bli så att man delar campen med andra. 

-Förbrukad ved 80kr/säck tillkommer till samtliga priser

Priserna för företag är exklusive moms. Privata inklusive moms.
Boka Matlagningsaktivitet eller Catering 


Hyr Flottarkojan 
konferens/middag
/Övernattning.

Mötes- och middagslokal för upp till 14st. Även perfekt för familjen eller kompisgänget som önskar en mysig övernattningsstuga. Är ni fler som vill bo över har vi även en Tentipi kåta med vedeldad kamin utanför stugan. 

Tillträde & Hyresvillkor.

Tillträde till lokalen gäller enligt det alternativ som bokats. På hyresdagen skall lokalen/platsen senast vara städad, diskad och utrymd när hyresperioden på det bokade alternativet löpt ut. 

Hyresvillkor:
-Bokarens åldersgräns 18år (obligatorisk leg.kontroll)               
-Hyrestagaren är skadeståndsskyldig vid skada på lokal/utrustning via egen drulleförsäkring eller eget kapital om försäkring saknas.
-Lokalen får endast hyras i eget syfte (ej i kommersiellt/andra hand). Detta innebär att vi inte ger andra företag tillstånd att sälja t ex alkohol eller annan förtäring i ÄS lokaler om inte upprättade avtal är tecknade med Äventyrsservice som säger annat. Samtlig kommersiell verksamhet i våra lokaler ska säljas och utföras via Äventyrsservice.
-Uthyrningsperioden omfattar tiden som kunden har tillgång till lokalen.
-Under uthyrningsperioden äger kunden det fulla ansvaret för de lokaler och innehåll som omfattas av grundpaketet samt eventuellt bokade tillval. 
-Rökning är generellt förbjuden på området men hänvisad plats finns.
-Lokalen och dess tillbehör skall lämnas i samma städade och diskade skick som vid ankomst.

Städning måste förbokas

Städning sköter ni själva om inte detta är förbeställt i god tid innan.

Följande punkter ska genomföras:
-All egen utrustning plockas bort
-Sopor får lämnas i sorterade sopsäckar (Alla sopor som ej är sorterade debiteras sorteringstid som debiteras lika som städavgiften.(pant/glas/papper/brännbart/ kompost)
-Bord, bar & kylskåp ska torkas
-Golvet dammsugas/sopas  (spill torkas bort direkt så inte smutsen tränger in i golvet eller bordsskivor)
-köksutrustningen ska rengöras/diskas, vattendunken ska tömmas)
-All skadad/borttappad utrustning debiteras extra.
-eventuellt skräp och burkar på området skall sorteras och slängas i anvisad säck/kärl.

Städning går att förboka mot en startkostnad på 800kr för första timmen + 650kr/ nästkommande påbörjade timme...

Övernattning i våra övernattningstält

Övernatta en eller flera nätter i våra tältkåtor från Tentipi. Vår camp är förenderlig och antalen tält, modeller och utrustning varierar mellan gångerna då vi önskar ha ett levande showroom där vi även kan visa vår utrustning som vi både är återförsäljare och uthyrare av.
Minsta debitering är två deltagare och max antalet varierar och anpassas lite efter säsong och efterfrågan.

Tälten rymmer olika många gäster och vi följer våra rekommendationer gällande hur många som sover i varje tält till gruppbokningar. Men man delar givetvis inte tält med gäster från andra sällskap. 

Pris 530kr/person och natt
Minsta debitering 2st.

Utforska området från en kanot eller MTB

Får ni lite tid över kan ni snabbt befinna er ute på älven tittandes efter bäver eller bara uppleva den underbara naturen från en MTB sadel.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Äventyra din konferens med någon av våra ledarledda aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.