Meny

Måltider

För oss är middagen en helhetsupplevelse för alla sinnen!

Allt ifrån en kaffe på elden till fina galamiddagar

För att kunna erbjuda det allra bästa till våra gäster arbetar vi med noga utvalda matleverantörer från bygden. Vi paketerar och anpassar er matupplevelse med den godaste maten i den mysigaste miljön. 

Då vi har många olika kundgrupper med olika önskemål och budget har vi valt ut några menyer och olika matkoncept som vi och våra leverantörer gillar och rekommenderar. Vill ni sen ha något speciellt tema eller annan typ av måltid så är det bara att informera oss om typ av mat så tar vi fram en leverantör som ger er förslag efter era önskemål. 

Förutom Catering och middagar med kock så erbjuder vi er antingen att boka en av våra matlagningsaktiviteter som sysselsätter er lite lagomt och där gästerna själva får delta i matlagningen och tillaga sin egen mat i våra iordningställda utomhuskök. 

Vi erbjuder även er att hyra matlagningsutrustning till att laga mat på eld och gasol. Där ni kan ta med råvarorna själva. Eller handla i Gysinge Brukshandel eller vår lokala Ica butik i Österfärnebo (ca 6km från Camp Gysinge)