Meny

Äventyrliga familjer

Erbjudanden och paket vid Camp Gysinge och i närområdet.
Camp Gysinge är en mysig vildmarksinspirerad anläggning som ligger naturskönt  vid stranden av Dalälven och i princip endast ett stenkast från Färnebofjärdens nationalpark. Här erbjuder vi olika boende former, arrangemangs och eventområden/lokaler samt ett mycket brett aktivitetsutbud som är anpassade till olika målgrupper och antal gäster. Önskar man ta del av detta samt ha ett annat boende än som erbjuds på Camp Gysinge så har vi ett väldigt bra samarbete med allt från vandrarhem till hotell inom gång avstånd från vår anläggning.

Med just den här sidan vill vi visa våra Äventyrliga familjer vad vi kan erbjuda till er. Så inspireras av detta och hittar ni inte exakt det som ni söker var då vänlig att kontakta oss så ska vi se om vi inte kan skräddarsy en lösning som lockar just er. 
Hitta hit och plats info

Camp Gysinge: Granövägen 17 Gysinge.
Gysinge - Stockholm centrum 14,9 mil.
Gysinge - Uppsala 8 mil.
Gysinge - Västerås 9,9 mil
Gysinge - Örebro 18,9 mil
Gysinge - Ludvika 12,7 mil
Gysinge - Falun 8,9 mil
Gysinge - Sandviken 4,6 mil
Gysinge - Gävle 5,3 mil
(Källa Hitta.se)

Boendepaket 

Här presenterar vi några färdiga inspirationspaket som är bokningsbara. Sen skräddarsyr vi även paket direkt efter era önskemål samt ihop med våra samrabetsanläggningar i området. 

Familjeäventyret i Flottarkojan

Dagspaket och utflykter

Bor du någon annanstans eller vill krydda din vistelse på Camp Gysinge med en trevlig utflykt eller annat dagspaket så hittar du flera trevliga alternativ här. 

Välj en aktivitet eller skräddarsy ditt egna paket.

Här presenterar vi olika lösa paket delar som kan sättas samman av er själva för att forma just ert egna dröm paket!

Fler paket & erbjudanden riktade till Äventyrliga familjer

Mysig miljö, stort bord för upp till 14st deltagare, roliga spel och trevligt umgänge klicka in här och läs mer om att boka en trevlig spelkväll i flottarkojan.

Älv nära vildmarksbad

Njut av ett värmande bad med härlig utsikt över älven. Med bruset från forsen och ljuset från elden som inramning. Önskar du även beställa en god bastubricka med snacks löser vi så klart även det.

Aktiviteter

Vi har ett brett utbud av roliga och kreativa aktiviteter som passar alla. Vi utgår från färdigpaketerade koncept och skräddarsyr dem vid behov och önskemål. Förutom ett mycket stort utbud av traditionella koncept så erbjuder vi även mer annorlunda aktiviteter som Rigga festen mm.

Fiske

Vi erbjuder uthyrning av fiskeutrustning samt olika guidade helpaketslösningar.