Meny

Ledarledd storkanotpaddling!

Dalälven, Storsjön, Öjaren, Jädraån, Gavleån, kusten eller där du vill paddla med oss.

Ledarledda storkanotturer

Vi har alla våra kanoter på släpvagnar och välsorterade aktivitetsbussar om ger oss trålande förutsättningar att variera oss i vilka vatten vi paddlar och kör våra ledarledda turer i. Här kan ni se några av våra erbjudanden och sen skräddarsyr vi givetvis även packet efter era önskemål av plats och typ av utflykt som önskas.

Under desa aktiviteter använder vi först och främst våra grupp kanoter av 20-manna modell och 6-manna modell. Fördelen med dessa kanoter är att alla behöver inte aktivt paddla hela tiden samt att vi håller ihop gruppen på ett bra sätt vilket är lite av en förutsättning om vi även ska kunna guida lite under turen.  

Syfte
Ofta finns någon form av syfte till varför man önskar boka våra aktiviteter. Det kan vara allt från att bara ha en kul stund till att utveckla gruppdynamiken där aktiviteten både kan kombineras med en föreläsning eller verkligen tydliggöra för deltagarna hur ens ageranden direkt är kopplat till hur bra samarbetet också fungerar på arbetsplatsen eller i projektet. Önskar ni tex ett annorlunda möte i en inspirerande och föränderlig miljö samtidigt som ni får röra på er så är storkanotpaddlingen en väldigt givande och annorlunda upplevelse!!

Aktiviteter under alla fyra årstider. 
Flertalet av våra aktiviteter är säsongsoberoende men sen finns det vissa som är anpassade specifikt för en bestämd årstid. Storkanot paddlingen kan genomföras på trevligt sätt från tidig vår till sen höst. 

Vid dåligt väder
Kan vissa aktiviteter behöva ersättas mot andra som tål tex väta bättre eller liknande. Om er bokare önskar flytta in aktiviteten i tex er konferenslokal så kan vi ställa om lite snabbt till ett plan B koncept. Debiteringen kvarstår oavsett så det blir ingen extra kostnad för den anpassningen. Om ni redan från början har bestämt er för att köra utomhus oavsett väder så se då till att informera era medarbetare om detta så att de klär sig efter väder från topp till tå. Behöver någon komplettera med att hyra tex regnkläder från oss så meddela då detta vid bokningstillfället eller med så lång framförhållning som möjligt så att vi kan packa och fixa exakt det som behöver kompletteras för de deltagarna med storlekar och namn på deltagaren så att vi kan märka upp allt och packa individuella packpåsar till dessa.  

Priser
Eftersom att avstånden till våra kunder /vatten varierar stort har vi valt att lägga med en grundkostnad som täcker transportkostnaden för ledare och utrustning samt beaktar den totala tid som våra ledare är ute på jobb. 

Grundkostnaden skall alltså alltid adderas till själva aktivitetspriset för att få fram den totala kostnaden.

Ort                                                                                                               Grundkostnad
Gysinge                                                                                                     ingen grundkostnad
Sandviken, Forsbacka, Hofors, Östervåla, Garpenberg, Harbo   900kr
Gävle, Älvkarkeby, Tierp, Sala, Hedemora, Kungsberget            1 350kr
Uppsala, Österbybruk, Ockelbo, Falun, Fagersta, Enköping      2 400kr
Västerås, Knivsta, Gimo, Åmot, Bjursås, Söderbärke                  3 200kr
Tällberg, Söderhamn, Öregrund, Sigtuna, Strängnäs, Ludvika 4 420kr
Stockholm, Arboga, Kopparberg, Siljansnäs, Bollnäs                  5 100kr 
Järvsö, Orsa, Grythyttan, Örebro, Katrineholm, Nynäshamn     6 800kr   

Bronspaket

Ledarledd Storkanotpaddling.
Grundkostnad: 
Ledarledd storkanotpddling välj ort för att se Grundkostnad samt addera det till aktivitetspriset lägre ner i erbjudandet. 

Vår ledare möter upp er vid avtalad plats. Delar ut flytvästar och paddlar samt kör en kortare introduktin på land. Vår ledare sätter sig längst bak och aggerar styrman. Medans deltagarna sprider ut sig i kanoten. 
Vi paddlar ut och paddlar medans vår ledare berättar om vattnet och den kringliggande miljön och dess innevånare. Vi anpassar turen efter förhållanden och förutsättningar så att det blir en behaglig och trevlig utflykt.
Aktivitetspris: 480kr/person

Total aktivitetstid upp till 2,5h med möjlighet att förlänga den vid bokningstillfället.

-Minsta debitering 10st deltagare. 
-våra största kanoter tar ca 17st vuxna gäster samt vår styrman. Sen går det att fylla på med 1-2st  6-manna kanoter. dessa kan styras av en deltagare med paddlingserfarenhet eller så bokar man till en extra styrman. pris 2 600kr./extra styrman.

Samtliga priser till alla som kan lyfta momsen anges exklusive moms via faktura. De privata och andra som inte kan lyfta momsen rabatteras till inklusive moms priser. dessa betalar då med Swish enligt våra instruktioner.

Silverpaket

Ledarledd storkanotpaddling med matlagningsaktivitet.
Grundkostnad: 
Ledarledd storkanotpddling välj ort för att se Grundkostnad samt addera det till aktivitetspriset längre ner i erbjudandet. 

Bronspaketet + att vi här adderar till en lägerplats vid er illäggningsplats på stranden där Vi efter eller före paddlingen beroende av ert övriga schema avnjuter och genom för en lättsam och trevlig matlagningsaktivitet där ni väljer vilken matlagningsaktivitet vi skall genomföra. 

välj matlagningsaktivitet här

Kostnads uträkning
-Eventuell Grundkostnad till vald ort.
-Bronspaketets Aktivitetskostnad.
-Kostnad / person för vald matlagningsaktivitet.

Total tidsåtgång ca 3,5-4h beroende av val av matlagningsaktivitet.

Minsta debitering 10st.

Samtliga priser till alla som kan lyfta momsen anges exklusive moms via faktura. De privata och andra som inte kan lyfta momsen rabatteras till inklusive moms priser. dessa betalar då med Swish enligt våra instruktioner.

Guldpaket

Ledarledd Storkanotpaddling med Vildmarksbad.
Grundkostnad: 
Ledarledd storkanotpddling välj ort för att se Grundkostnad samt addera det till aktivitetspriset längre ner i erbjudandet. 

Bronspaketet minsta debitering 10st + valt vildmarksbad enligt erbjudande här nedan: 

Platser där vi erbjuder Vildmarksbad:
Gysinge, Engeltofta, Älvkarleöherrgård, Boende eller konferensgäster Högbo Vandrarhem.
Bastu + 1st badtunna. pris: 5 200kr.
Bastu + 2st badtunnor. Pris 6 600kr.
Bastu + 3st badtunnor. Pris 8 200kr.

Bastu elda själva 250kr/deltagare upp till bastuns max antal som varierar mellan 6, 8, 10st beroende av plats. resten bastar gratis. välj en av de fasta tidsperioderna. 

platser där vi normalt inte erbjuder vildmarksbad. Kan vi nu erbjuda följande om förutsättningar med vatten, naturlig badmöjlighet samt el på platsen. 

1st mobil badtunne vagn hyrespris elda och förbereda själva 1 600kr/st (vi har två av dessa)

Om vi förbereder och värmer upp tunnan på plats och lämnar över den klar till er så att ni sedan underhålls eldar själva. Pris 5 200kr för tunna 1.
och för två tunnor 8 500kr.

Samtliga priser till alla som kan lyfta momsen anges exklusive moms via faktura. De privata och andra som inte kan lyfta momsen rabatteras till inklusive moms priser. dessa betalar då med Swish enligt våra instruktioner.

Diamantpaket

Ledarledd Storkanotpaddling  med en övernattning på Dalälvens Riviera.
Bronspaket + vår bygga lägret aktivitet och därefter matlagningsaktivitet grilla toast buffé där ni gör era mackor av bufféns innehåll och därefter grillar ni dem över lägerelden och avnjuter mackorna med en god grekisk sallad. Eller anpassad sallad efter era önskemål samt måltidsdryck och egen kokt kokkaffe från brasan. 
Ni sover kvar själva på ön om ni ine bokar till tillvalet nattpersonal. 

På morgonen återvänder våra ledare med färskt frukost bröd från det lokala bageriet samt förbereder en riktig vildmarksbrunch med stekt rimmat fläsk, äggröra, stekta tomater, champinjoner och vita bönor i tomatsås. Mackor med pålägg och yoghurt samt juice te och kokkaffe från brasan. 

Efter frukosten demonteras lägret och packas i kanoterna inför återresan. Vi brukar anlända igen strax innan lunchtid dag 2. 

Om man önskar en variant av detta med färdig lägerplats med övernattning så erbjuder vi även det vid Camp Gysinge i ett av våra färdig uppbyggda läger vid Camp Gysinge

Samtliga priser till alla som kan lyfta momsen anges exklusive moms via faktura. De privata och andra som inte kan lyfta momsen rabatteras till inklusive moms priser. dessa betalar då med Swish enligt våra instruktioner.

Tillval till kanotutflykt

Fika, matlagningsaktivitet, catering.

Om ni tex vill boka till förtäring till rett paket som inte redan innehåller det kan ni hitta olika lämpliga alternativ här: 

Klicka in på länken här nedan för att se vårt breda utbud: 
Måltider & snacks

Vildmarksbad eller bastu elda själva. 

Finns det något härligare avslut på en utflykt än ett varmt och skönt bad med möjlighet till svalkande dopp i vattnet du precis har paddlat i?

Här ser ni våra olika erbjudandet gällande bad och bastu. 

Vildmarksbad / bastu elda själva

Roliga & givande året runt aktiviteter

Både utomhus och inomhus!
Här kan ni ta del av vårt breda aktivitetsutbud. Alla våra aktiviteter är mobila och lastade i special anpassade fordon ämnade enbart för våra aktiviteter. Detta medför alltid en bra bredd och flexibilitet där vi snabbt kan justera grenar eller ändra från utomhusaktivitet till inomhusaktivitet om vädret skulle försämras snabbt. Detta gör att vi alltid kan säkerställa att vi kan leverera en aktivitet under den förbestämda tidsrymmden även om förutsättningarna ändras väldigt snabbt.