Meny

Fiskepaket med övernattning i tältkåta

Boka en helg eller mitt i veckan ..

Fiskepaket 

Det här paketet riktar sig i första hand till er som önskar ett skönt och avslappnat fiskearrangemang. Med ett mysigt boende i Tentipi tält utrustade med blandannat vedeldade kaminer. Mysig lägermiljö med eldstad, skönt vildmarksbad och summeringsmingel vid älvstranden. Tillgång till vildmarkskök där ni kan laga er mat på Muurikka och grill. Önskar ni boka tillvalet mat med kock på plats så erbjuder vi så klart även det.
I vårt paket skapande är det just helhetsupplevelsen som är det viktigaste. Det ska vara både bekvämligt, trevligt och genomtänkt. Nivån på arrangemanget är hög från start till mål där vi inte lämnar något åt slumpen. 

Tider anpassas efter årstid samt er ankomst.

Frukost äts vid lägret. I Vissa fall på någon av restaurangerna.
Fisket sker på lite olika platser i första hand i Dalälven. Ofta går vi ut med båtarna från lägerplatsen men ibland väljer vi andra områden av älven att fiska i. Vid tex stigande vattennivåer i älven brukar fisket bli trögare och då kan det bli aktuellt med sjöfiske istället. Det kan medföra att ni får använda egna bilar till transporter av er till nytt vatten. Har ni inte egna transportmöjligheter så hjälper vi er med det. 

Lunchen: Är alltid gemensam och sker oftast på lägerplatsen eller om vi äter tillsamans i båtarna eller vid någon tillfällig lägerplats. I vissa fall vill inte alla deltagare vara med och fiska hela dagen utan istället själva laga sin egna mat vilket självklart går jättebra. Då hjälper vi er med grillar, muurikkor mm men detta planeras då i förväg så meddela detta vid bokning. se prisskillnader i vår prislista. 

Eftermiddag fortsatt fiske 

Efter avslutat fiske tänder vi upp bastun och eldar på det sista i badtunnan/tunnorna. Badet dimensioneras efter max 8st i badtunnan och 6-8 i bastun därefter tillför vi extra badtunnor vid större sällskap eller bokning av extra badtunna.

Middagen sker i lägret. Där även sovtälten med vedeldade kaminer inväntar er ankomst efter en händelserik dag.Våra båtar och guider

Båtarna som vi använder är fullutrustade med allt från badstege till fiskeutrustning och flytvästar. Det går jättebra att ni tar med er favorit fiskeutrustning men det finns även utrustning att låna i båtarna. 

Storleken på båtarna varierar men mellan tre och fyra fiskare i båten är det normala. Ska man vara fler än fyra så behöver man turas om med den femte. 

Våra guider ÄLSKAR fisket och att möta glada gäster och ge dem en trevlig helhetsupplevelse både när fisket är på topp och när det är riktigt lurigt så blir vi bara mer taggade!!

Camp Gysinge

Oavsett hur fisket och vädret har varit så är lägermys en stor och viktig del av en fiskeresa! Det är här summeringen görs och klurandet över vilka eventuella förändringar som ska göras inför morgondagen. Vid lägret finns även en riktigt fin vedeldad bastu för upp till 8st gäster samtidigt. samt lämpligt antal badtunnor. 

I paketet ingår bastu och badtunna elda själva. Men vi kommer att förvärma badtunnan med doppvärmare så att endast sista justeringen kvarstår där samt bastun blir varm på ca 45 minuter. 

Det finns även eldstad med bänkar utomhus samt en skyddande tältkåta som är mysigt inredd för era måltidssittningar med en värmande centraltplacerad eldstad. 

Övernattningen sker i våra Tentipi tält där ni sover lämpligt många ihop och turas om att hålla den vedeldade kaminen i lagomt skön temperatur. 

På området finns även ett servicehus med toalett och dusch möjligheter.

God mat!!!

I grundpaketet ingår förutsättningar för att sköta maten själv! Men sen via tillval så går det bra att tex boka till en avslutningsmiddag på restaurang eller catrad mat till lägret. Menyer presenteras inom kort.

Utrustning av bästa kvalitet

Vi är återförsäljae och uthyrare av Tentipi tält där Camp Gysinge också är ett levande Visningsrum för våra kunder som vill köpa tältkåtor av oss. Det ger oss extra bra möjligheter att anpassa campen under årets alla månader. 

Vi är även Återförsäljare av Wolfcreek som gör magiska beten och spön. Utrustningen är som gjord för det fisket vi ägnar oss åt. Visst vi har även andra beten och spön som ni får testa under våra guidningar. Men vill ni stå med hjärtat i halsgropen så vet ni vad vi skulle sätta på!! 

Vi samarbetar även med Flydressing och Vision gällande flugfisket. Här är vi även återförsäljare. Gäddflugfisket är favoriten här och Abborrfisket på en stark tvåa!!

Grundpaket inklusive 2st tältövernattningar i Camp Gysinge. 

Dag 1: Ankomst och incheckning Camp Gysinge kl 16.00.

Guide möter upp er och hjälper er göra er hemmastadda i lägret. Visar på bastu och badtunna samt välkomnar er till Camp Gysinge och informerar er om fisket, utrustningen, tekniken och upplägget. Om någon deltagare saknar skalkläder, sovsäck eller liknande så får ni köra efter guiden till vårt lager så kittar han upp er med de tillval som ni önskar göra. 

Ni eldar, badar och sköter er egen mat i lägret om inte andra tillval gjorts. 

Dag 2 fiske med guide från båt i 8h. Morgon vid avtalad tid anländer fullkittade båtar till bryggan med taggade guider. Vi fiskar fram till lunch och gör ett gemensamt avbrott där vi summerar fisket och sprider kunskaper och erfarenheter om dagen mellan båtarna. Fisket fortsätter därefter till avtalad sluttid som brukar ligga runt kl 16.00 beroende av när vi startade. 

Efterfisket har ni tillgång till Bastun elda själva (Badtunnor är tillval dag 2.)

Egen gjord middag i Kåtan samt samkväm. 

Dag 3 Egen frukost och avrundning i lägret med utcheckning senast kl 11.00.

Grundpris upp till 4st deltagare
Pris: 16 000kr.

Pris för upp till extra tre deltagare.
Pris: 9 195kr.

Pris för ytterliggare tre extra deltagare (nu inkluderas 2st badtunnor i paketet) Pris: 10 595kr.

Är man fler men önskar inga fler båtar eller att man tycker att det räcker med en båt till 6 eller 8st deltagare och att man delar dagen med guiden medans övriga 3-4 deltagare hänger i lägret eller fiskar själva från båt eller ponronbåtar. Vid dessa varianter begär offert. Vid större sällskap som önskar boka Grundpaketet med två övernattningar rekommenderas följande.

Är ni ett större sällskap som tycker att kostnaden drar iväg och ni vill tex låta era deltagare köra halvdag med båt och guide och fiska själv eller göra annat andra halvan av dagen.

Grundpaketet i två nätter för en extra deltagare kostar utan fisket och utan att påverka antalet badtunnor första kvällen: 1 150kr

Addera till följande fiskeutrustning:
Hyr fiskeutrustning

Fiskekortskostnad tillkommer med 165kr/person och dygn.

Boka till en extra badtunna

Önskar ni boka till en extra badtunna kväll 1? Det kostar i sådanafall
1 500kr/tunna upp till totalt 3st badtunnor Därefter kostar det
5 000kr/extra tunna. 

Trevlig matlagningsaktivitet i samband med er ankomst eller som en god och traditionsladdad lunch.  

Gör en smaskig favoritpizza på vildmarksmässigt sätt i vårt ute kök. Eller gör ett roligt avbrott vid lunchen genom att tillaga era egna kolbullar med den traditionsenliga och obligatoriska luftflippen ; )) Läs mer här!!