Meny

Camp Gysinge

 Möten, övernattning och upplevelser vid Dalälvens strand

Välkommen!

Till en mysig och mångsidig upplevelsecamp som ligger halvcentralt i Gysinge vid Dalälvensstrand. Här möts många av våra olika kundkategorier då vi erbjuder allt från företagsevent, konferenser, bröllop, lägerskolor, Svensexor/möhippor, familjeäventyret till friluftstörstande gäster som besöker Gysinge och Färnebofjärdens nationalpark. Detta är möjligt då området är uppdelat i olika bokningsbara områden/lokaler med lite olika inriktningar och stil.

Det går jättebra att boka bara en specifik del eller ett helt komplett paket. 
Viktigt att tänka på är att området där campen ligger på är öppen för alla även om ert sällskap bokat en arrangemangsplats så kan det komma andra som badar från bryggan eller fiskar... på området en stund. Men området är stort och alla på området visar hänsyn till varandra så så hittar de snart ett eget ställe att vara på.  Samma sak gäller högvolym vid festligheter. Alla lär visa hänsyn till varandra och sköta det snyggt och inom rimmliga gränser. 

Campen är indelad i olika områden som går att hyra i sin helhet eller i olika delar. Dessa är också anpassade efter sällskapens olika storlekar 

CAMP NORD
-Mysigt timmrad stuga för upp till ca 14st gäster. Som önskar en mysig och inspirerande mötesmiljö eller kompisgänget/familjen som gillar att laga mat över eldstaden på muurikkor, umgås och övernatta i stugan som har 4st bäddar och kan kombineras med att boka en till två extra tältsängar. Här kan man även komplettera med övernattning för alla eller några i vår mysiga tältkåta utrustad med vedeldad kamin och sköna lyxiga tältsängar. Här finns även en mysig udde med eldstäder och bänkar och bord samt hängande cookong i tallen. Självklart har vi även en stor bastu med två tillhörande badtunnor. Bad bryggan med tillhörande badstege är så pass väl tilltagen så vill ni sitta på den och äta frukost så går det strålande!

Camp Syd
En egen liten ö som är en mångsidig arrangemangsplats med stor de lux kåta med timmer och glasväggar som ger en fantastisk panoramautsikt ut över Dalälven och Gysinge forsen. Normalt är kåtan mysigt inredd med en möblerad del för sittning vid mysigt dekorerade bord och bänksett med renfällar och fotogenlyktor, en större bardel, soff- och pufflounge samt stor centraltplacerad öppen eldstad med kåpa och skorsten. Vid större sällskap kan grundmöbleringen behöva justeras för att ge plats till alla gäster. I sitt nuvarande utförande rymmer kåtan över hundra gäster med justerad möblering. Vid större bokningar går det att bygga ut kåtan ytterliggare. Tack vare den nuvarande möbleringen känns inte heller kåtan för stor för det mindre sällskapet utan endast väldigt mångsidig. Goda möjligheter till matlagning samt catering och andra trevliga aktiviteter. 
Även här på camp Syd har vi mysiga eldplatser med bänkar runt om, samt tillval som eget vildmarksbad med en bastu och ordinarie upp till tre badtunnor men det är inga problem att öka på antalet tunnor här. Svalkande älvdopp sker även här från stor badbrygga med badstege.  

Även här går det att boka en större övernattningskåta utrustad med sköna och lyxiga tältsängar samt vedeldadkamin. Är ert antal större än vad som rymms i kåtan å monterar vi upp fler adventurekåtor från Tentipi utrustade med vedeldade kaminer och tältsängar eller liggunderlag beroende av ert önskemål och antal. 

Stora järnboden
upp till 100-150st gäster beroende av möblering. 
Vår mysiga och rustika evenemangslokal. Här kör vi allt från utställningar, bröllop, konferenser och middagar. Lokalen är ca 20x10 meter och grundanpassad för evenemang av olika slag. Därefter anpassas och möbleras den övriga ytan så att den blir anpassad för det kommande evenemanget. Lokalen står normalt kall men vi har kapacitet för att värma upp den och därav nyttja den under hela året.

Övernattning på Camp Gysinge eller hos någon av våra samarbetsanläggningar. med Ställplatser, hyr rustik och mysig övernattningsstuga eller boka våra mysiga övernattningstält. 

Gästar man  Camp Gysinge så finns även följande
-Bokningsbara ställplatser för husbilar och husvagnar
-Servicehus med toaletter, duch vatten påfyllning och utomhus diskstation.
-bokningsbara aktiviteter för både enskilda och grupper (dessa behöver normalt förbokas)
-drop in aktiviteter som hyr kanot, fiskeutrustning, elda själva bastu, tandem cyklar...

Kundgrupps anpassade erbjudanden.


LÄGER   Parkbesökare och Äventyrare
Från Möhippa och svensexor till Bröllop

Välkomna på en oförglömlig upplevelse!!!


Bo på Camp Gysinge

Övernatta en eller flera nätter i våra lyxiga tältkåtor från Tentipi.

Testa ett av våra övernattningspaket i Flottarkojan 

Natursköna och trevliga Ställplatser för husbilar och husvagnar. 

Boka ett tältpaket och ta med på din expedition eller slå upp den på Camp Gysinges tältplats. 

Bokningsbara och kundanpassade paket på Camp Gysinge

Ba

Övernatta som en flottare!!

En mysig flottarkoja med anor från förr. Prova att sova som arbetarna gjorde efter en upplevelserik dag på älven. 

Stugan har två våningssängar alltså 4st bäddar med möjlighet att boka till extra tältsängar. Det finns El i stugan så i förrummets förråd har vi ställt in kylskåp med frys.
Pris / natt:  2 000kr

Roliga & Givande aktiviteter 

Vi erbjuder ett brett utbud av inomhus och utomhusaktiviteter. Med allt från matlagningsaktiviteter där deltagarna får göra sina egna pizzor eller kolbullar. Till utmanande och roliga aktioviteter med fokus på att alla ska kunna hitta något som passar just deras sällskap.

Från Bastu elda själva till Vildmarksbad


Camp Nord

Camp Syd
Njut av ett varmt bad eller en skön bastu i en fantastisk miljö där det inte alls är sällsynt att se utter eller andra grannar ta ett svalkande dopp i älven eller som rullar sig i snön.Trevliga och goda matlagningsaktiviteter tillagade över elden

Hittar ni inte den mat ni söker så fråga oss om vi kan ordna även det.

Hyr en roddbåt eller annan fiskeutrustning

Precis i området utanför campen simmar det fina Abborrar, Gäddor och Gösar. Hyr en roddbåt för en romantisk kvällstur eller en fisketur.
Vi hyr även ut fiskeutrustning.
OBSERVERA i Gysinge behövs det fiskekort se mer info på www.Gysingeforsarna.se

Hyr kanoter, MTB, Gåstavar, tandemcyklar...

Området runt campen bjuder verkligen in till utflykter. Allt från korta kvällsturer till flerdagarsturer långt upp i parken. I parken och i de naturskyddade områdena är det cykelförbud. Men det finns andra bra fina områden att cykla i. Riktigt trevligt är det att hyra Tandem och några Mtb cyklar och bege sig till Sevedskvarn för att grilla marschmallows eller göra muurikka stekta kaneläppelknyten över brasan. Här hittar ni utrustningen och tipsen får ni i samspråk med vår bokning.Fiskeguidning och fiskepaket.

Vi erbjuder allt från kurser i flugfiske till fiskeguidningar med erfarna guider och välutrustade båtar.

Roliga aktiviteter att krydda din vistelse med.

Action eller inte fysiskt alls!! Vi har en kul mix av aktiviteter och lång erfarenhet av att använda dem. Så prata ihop er med oss så rekommenderar vi något riktigt kul som passar er alla.

Ledarledda utflykter och naturupplevelser

Inom kort kommer vi börja presentera våra ledarledda utflykter och naturupplevelser som vi erbjuder inför våren och sommaren.

Gysinge är en vacker och trevlig plats att besöka under hela året.

Oavsett om ni vill bo på Camp Gysinge eller på någon av boende anläggningarna så är ni varmt välkomna hit! Ta en prommenad, Fika och ät på brukets restauranger och bara njut av livet en stund!! Vill ni sen krydda er vistelse med vårt utbud så är ni välkomna men som sagt det är rätt fantastiskt att bara stå och titta ut över forsarna också.