Meny

Camp Gysinge

Njut av en trevlig och annorlunda konferens, arrangemang eller event vid Dalälvens strand

Camp Gysinge

Mysig och mångsidig upplevelsecamp som ligger halvcentralt i Gysinge vid Dalälvensstrand. Här möts många av våra olika kundkategorier då vi erbjuder allt från företagsevent, konferenser, bröllop, lägerskolor, Svensexor/möhippor och friluftstörstande gäster som besöker Färnebofjärdens nationalpark. Detta är möjligt då området är uppdelat i olika bokningsbara områden/lokaler med lite olika inriktningar.

Det går jättebra att boka bara en specifik del eller ett helt komplett paket. 
Viktigt att tänka på är att området där campen ligger på är öppen för alla även om ert sällskap bokat upp allt boende så kan det komma andra som badar från bryggan eller fiskar... på området. Så det är av allra största vikt att vara medveten om det och visa hänsyn till varandra. 

Campen är indelad i olika områden som går att hyra i sin helhet eller i olika delar. Dessa är också anpassade efter sällskapens olika storlekar 

CAMP NORD
-Mysigt timmrad stuga för upp till ca 14st gäster. Som önskar en mysig och inspirerande mötesmiljö eller kompisgänget/familjen som gillar att laga mat över eldstaden på muurikkor, umgås och övernatta i stugan. Här kan man även komplettera med övernattning för alla eller några i våra mysiga tältkåtor utrustade med vedeldade kaminer. Här finns även en mysig udde med eldstäder och bänkar och bord samt hängande cookong i tallen. Självklart har vi även en stor bastu med två tillhörande badtunnor. Bad bryygan är beställd och snart på plats vid Camp Nord.  vi komma att komplettera med övernattning i en familjekåta samt ibland har vi badtunnor och bastu även här för att bokningstrycket inte ska bli för högt på Södra ön. 

Camp Syd
Stämmningsfull eventkåta för upp till 40st gäster med central eldstad som välkomnar er till en härlig vistelse på Camp Syd. Nu under april och början av maj kommer vi att ersätta Vildmarkskåtan på Camp Syd med en av våra lyxiga De lux kåtor. Läs mer om den här: 
De lux kåtan på Camp Syd
-Här har vi även en något större tältcamp med övernattningskåpor som kan dimensioneras upp och anpassas efter gruppens storlek. 
-Vildmarksbad med en bastu för upp till 8st gäster och ca 3st badtunnor som vardera rymmer ca 8st gäster. vid önskemål tar vi dit fler badtunnor och vi erbjuder även endast att hyra bastun elda själva.
-Även här kan man välja att göra sin egen mat, boka matlagningsaktivitet eller catra mat.  
-Mingel eldstad med bänkar mm på älvensstrand. 

Stora Järnboden
upp till 100-150st gäster beroende av möblering. 
Vår mysiga och rustika evenemangslokal. Här kör vi allt från utställningar, bröllop, konferenser och middagar. Lokalen är ca 20x10 meter och grundanpassad för evenemang av olika slag. Därefter anpassas och möbleras den övriga ytan så att den blir anpassad för det kommande evenemanget. Lokalen står normalt kall men vi har kapacitet för att värma upp den och därav nyttja den under hela året.
Hyr eller boka ett arrangemang i Stora Järnboden

Övrigt och för större sällskap:
Vi kan även erbjuda mysiga tältlösningar som anpassas i storlek och modell efter ert sällskaps önskemål och antal. 
Mobila uppbyggbara arrangemangsplatser

Våra större tältlösningar

Gästar man  Camp Gysinge så finns även följande
-Bokningsbara ställplatser för husbilar och husvagnar
-Servicehus med toaletter, duch vatten påfyllning och utomhus diskstation.
-bokningsbara aktiviteter för både enskilda och grupper (dessa behöver normalt förbokas)
-drop in aktiviteter som hyr kanot, fiskeutrustning, elda själva bastu, tandem cyklar...

Kundgrupps anpassade erbjudanden.


LÄGER   Parkbesökare och Äventyrare
Från Möhippa och svensexor till Bröllop

Välkomna på en oförglömlig upplevelse!!!


Övernattning

Övernatta en eller flera nätter i våra tältkåtor från Tentipi. Vår camp är förenderlig och antalen tält, modeller och utrustning varierar mellan gångerna då vi önskar ha ett levande showroom där vi även kan visa vår utrustning som vi både är återförsäljare av och uthyrare.

Minsta debitering är två deltagare och max antalet varierar och anpassas lite efter säsong och efterfrågan.

Tälten rymmer olika många gäster och vi följer våra rekommendationer gällande hur många som sover i varje tält till gruppbokningar. Men man delar givetvis inte tält med gäster från andra sällskap. 

Pris 530kr/person.
Minsta debitering 2st.


Sportlovspaket med
övernattning i tältkåta

Baslägret: Camp Gysinge

Baslägret förändras något under året men den består alltid av en något större kåta för samkväm samt under barmarkssäsongen en öppen liten hatt som kökstält. I kökstältet finns grillar, muurikkor, kaffepannor som ni kan låna till utomhusmatlagningen. Utrustningen lämnas sedan i rent skick på samma platser inför nästa måltid/nästa bokade sällskap som vill nyttja den. 

Vildmarkskåtan för samkväm är inredd med eldstad som det går att grilla på. Samt avlastningsbord och bord och bänksätt till gästerna.

Övernatta som en flottare!!

En mysig flottarkoja med anor från förr. Prova att sova som arbetarna gjorde efter en upplevelserik dag på älven. 

Stugan har två våningssängar alltså 4st bäddar med möjlighet att boka till extra tältsängar. Det finns El i stugan så i förrummets förråd har vi ställt in kylskåp med frys.
Pris / natt:  2 000kr

Roliga & Givande aktiviteter 

Vi erbjuder ett brett utbud av inomhus och utomhusaktiviteter. Med allt från matlagningsaktiviteter där deltagarna får göra sina egna pizzor eller kolbullar. Till utmanande och roliga aktioviteter med fokus på att alla ska kunna hitta något som passar just deras sällskap.

Från Bastu elda själva till Vildmarksbad


Camp Nord

Camp Syd
Njut av ett varmt bad eller en skön bastu i en fantastisk miljö där det inte alls är sällsynt att se utter eller andra grannar ta ett svalkande dopp i älven eller som rullar sig i snön.Trevliga och goda matlagningsaktiviteter tillagade över elden

Hittar ni inte den mat ni söker så fråga oss om vi kan ordna även det.

Hyr en roddbåt eller annan fiskeutrustning

Precis i området utanför campen simmar det fina Abborrar, Gäddor och Gösar. Hyr en roddbåt för en romantisk kvällstur eller en fisketur.
Vi hyr även ut fiskeutrustning.
OBSERVERA i Gysinge behövs det fiskekort se mer info på www.Gysingeforsarna.se

Hyr kanoter, MTB, Gåstavar, tandemcyklar...

Området runt campen bjuder verkligen in till utflykter. Allt från korta kvällsturer till flerdagarsturer långt upp i parken. I parken och i de naturskyddade områdena är det cykelförbud. Men det finns andra bra fina områden att cykla i. Riktigt trevligt är det att hyra Tandem och några Mtb cyklar och bege sig till Sevedskvarn för att grilla marschmallows eller göra muurikka stekta kaneläppelknyten över brasan. Här hittar ni utrustningen och tipsen får ni i samspråk med vår bokning.Fiskeguidning och fiskepaket.

Vi erbjuder allt från kurser i flugfiske till fiskeguidningar med erfarna guider och välutrustade båtar.

Roliga aktiviteter att krydda din vistelse med.

Action eller inte fysiskt alls!! Vi har en kul mix av aktiviteter och lång erfarenhet av att använda dem. Så prata ihop er med oss så rekommenderar vi något riktigt kul som passar er alla.

Ledarledda utflykter och naturupplevelser

Inom kort kommer vi börja presentera våra ledarledda utflykter och naturupplevelser som vi erbjuder inför våren och sommaren.

Gysinge är en vacker och trevlig plats att besöka under hela året.

Oavsett om ni vill bo på Camp Gysinge eller på någon av boende anläggningarna så är ni varmt välkomna hit! Ta en prommenad, Fika och ät på brukets restauranger och bara njut av livet en stund!! Vill ni sen krydda er vistelse med vårt utbud så är ni välkomna men som sagt det är rätt fantastiskt att bara stå och titta ut över forsarna också.