Meny

Camp Gysinge

Njut av en trevlig vildmarkscamp direkt vid Dalälvensstrand
Arrangemang och färdiga paket / hyr anpassade lokaler eller friluftsutrustning...

Camp Gysinge

Mysig och mångsidig upplevelsecamp som ligger halvcentralt i Gysinge vid Dalälvensstrand. Här möts många av våra olika kundkategorier då vi erbjuder allt från företagsevent och konferenser till bröllop, lägerskolor Svensexor/möhippor och friluftstörstande gäster som besöker Färnebofjärdens nationalpark. Detta är möjligt då området är uppdelat i olika bokningsbara områden/lokaler.

Det går jättebra att endast boka tex natt i tältkåta,  konferenslokal, paddeltur, konferensaktivitet, vildmarksbad mm. Här kan man boka del för del eller ett färdigt och anpassat paket för ust den kundgrupp som tillhör den här gången. 

Viktigt att tänka på är att området där campen ligger på är öppen för alla även om ert sällskap bokat upp allt boende så kan det komma andra som badar från bryggan eller fiskar... på området. Så det är av allra största vikt att vara medveten om det och visa hänsyn till varandra. 

Campen är indelad i olika områden som går att hyra i sin helhet eller i olika delar från olika delar av campen. 

Södra ön
-Här finns vår friluftscamp med övernattning i tältkåtor.
-Vildmarksbad med en bastu för upp till 8st gäster och ca 3st badtunnor som vardera rymmer ca 8st gäster. vid behov tar vi dit fler badtunnor och vi erbjuder även endast att hyra bastun elda själva.
-Utomhus kök gör det själv eller möjlighet att som grupp catra mat till området och äta i vår samkvämskåta. 
-Mingel eldstad med bänkar mm på älvensstrand. 

Flottarkojan
-Mysigt timmrad stuga som är perfekt för det mindre sällskapet som önskar en mysig och inspirerande mötesmiljö eller kompisgänget/familjen som gillar att laga mat över eldstaden på tex muurikkor, umgås och övernatta i stugan. Här kan vi komma att komplettera med övernattning i en familjekåta samt ibland har vi badtunnor och bastu även här för att bokningstrycket inte ska bli för högt på Södra ön. 

Stora Järnboden
Vår mysiga och rustika evenemangslokal. Här kör vi allt från utställningar, bröllop, konferenser och middagar. Lokalen är ca 20x10 meter och grundanpassad för evenemang av olika slag. Därefter anpassas och möbleras den övriga ytan så att den blir anpassad för det kommande evenemanget. Lokalen står normalt kallt men vi har kapacitet för att värma upp den och därav nyttja den under hela året.

Gästar man  Camp Gysinge så finns även följande
-Bokningsbara ställplatser för husbilar och husvagnar
-Servicehus med toaletter, duch vatten på fyllning och utomhus diskstation.
-bokningsbara aktiviteter för både enskilda och grupper (dessa behöver normalt förbokas)
-drop in aktiviteter som hyr kanot, fiskeutrustning, elda själva bastu, tandem cyklar...

Kundgrupps anpassade erbjudanden.
FÖRETAGSEVENT OCH KONFERENSER   PRIVATA SÄLLSKAP

LÄGER   Parkbesökare och Äventyrare

Välkomna på en oförglömlig upplevelse!!!


Övernattningskåta

Övernatta en eller flera nätter i våra tältkåtor från Tentipi. Vår camp är förenderlig och antalen tält, modeller och utrustning varierar mellan gångerna då vi önskar ha ett levande showroom där vi även kan visa vår utrustning som vi både är återförsäljare av och uthyrare.

Minsta debitering är två deltagare och max antalet varierar och anpassas lite efter säsong och efterfrågan.

Tälten rymmer olika många gäster och vi följer våra rekommendationer gällande hur många som sover i varje tält till gruppbokningar. Men man delar givetvis inte tält med gäster från andra sällskap. 

Pris 480kr/person.
Minsta debitering 2st.
Vedkostnad tillkommer med 70kr/säck.

        Sportlovspaket med
övernattning i tältkåta

Baslägret: Camp Gysinge

 
Baslägret förändras något under året men den består alltid av en något större kåta för samkväm samt under barmarkssäsongen en öppen liten hatt som kökstält. I kökstältet finns grillar, muurikkor, kaffepannor som ni kan låna till utomhusmatlagningen. Utrustningen lämnas sedan i rent skick på samma platser inför nästa måltid/nästa bokade sällskap som vill nyttja den. 

Vildmarkskåtan för samkväm är inredd med eldstad som det går att grilla på. Samt avlastningsbord och bord och bänksätt till gästerna.

Övernatta som en flottare!!

En mysig flottarkoja med anor från förr. Prova att sova som arbetarna gjorde efter en upplevelserik dag på älven. 

Stugan har två våningssängar alltså 4st bäddar med möjlighet att boka till extra tältsängar. Det finns El i stugan så i förrummets förråd har vi ställt in kylskåp med frys.
Pris / natt:  2 000kr

Glamping/familjekåtan 

kommande våren 2022

Nu planerar vi för att specialanpassa en riktig glamping/familjekåta delux i Gysinge som ska stå bokningsbar från maj månad. Den kommer att inredas för lite lyxig övernattning samt samkväm för paret/det mindre sällskapet som önskar ett fräckt och annorlunda boende som går att lyxa till ytterliggare genom våra tillval.

Från bastu elda själva till Vildmarksbad

Njut av ett varmt bad eller en skön bastu i en fantastisk miljö där det inte alls är sällsynt att se utter eller andra grannar ta ett svalkande dopp i älven eller som rullar sig i snön.Trevliga och goda matlagningsaktiviteter tillagade över elden

Hittar ni inte den mat ni söker så fråga oss om vi kan ordna även det.

Hyr en roddbåt eller annan fiskeutrustning

Precis i området utanför campen simmar det fina Abborrar, Gäddor och Gösar. Hyr en roddbåt för en romantisk kvällstur eller en fisketur.
Vi hyr även ut fiskeutrustning.
OBSERVERA i Gysinge behövs det fiskekort se mer info på www.Gysingeforsarna.se

Hyr kanoter, MTB, Gåstavar, tandemcyklar...

Området runt campen bjuder verkligen in till utflykter. Allt från korta kvällsturer till flerdagarsturer långt upp i parken. I parken och i de naturskyddade områdena är det cykelförbud. Men det finns andra bra fina områden att cykla i. Riktigt trevligt är det att hyra Tandem och några Mtb cyklar och bege sig till Sevedskvarn för att grilla marschmallows eller göra muurikka stekta kaneläppelknyten över brasan. Här hittar ni utrustningen och tipsen får ni i samspråk med vår bokning.Fiskeguidning och fiskepaket.

Vi erbjuder allt från kurser i flugfiske till fiskeguidningar med erfarna guider och välutrustade båtar.

Roliga aktiviteter att krydda din vistelse med.

Action eller inte fysiskt alls!! Vi har en kul mix av aktiviteter och lång erfarenhet av att använda dem. Så prata ihop er med oss så rekommenderar vi något riktigt kul som passar er alla.

Ledarledda utflykter och naturupplevelser

Inom kort kommer vi börja presentera våra ledarledda utflykter och naturupplevelser som vi erbjuder inför våren och sommaren.

Gysinge är en vacker och trevlig plats att besöka under hela året.

Oavsett om ni vill bo på Camp Gysinge eller på någon av boende anläggningarna så är ni varmt välkomna hit! Ta en prommenad, Fika och ät på brukets restauranger och bara njut av livet en stund!! Vill ni sen krydda er vistelse med vårt utbud så är ni välkomna men som sagt det är rätt fantastiskt att bara stå och titta ut över forsarna också.