Meny

Camp Gysinge

Njut av en trevlig vildmarkscamp i direkt anslutning till Dalälven..

Camp Gysinge

Mysig Vildmarkscamp som ligger halvcentralt i Gysinge i direkt anslutning till Dalälvens forssande vatten. Campen ligger direkt nedströms Gysinge forsarna och är det perfekta baslägret för olika dagsutflykter i Färnebofjärdens nationalpark eller i dess när områden.

Det går jättebra att endast boka en natt i tältkåta eller enbart en paddeltur eller bastu. Här kan man boka del för del och göra sin vistelse precis så som man vill ha den. Se de olika paketdelarna nedan.

Viktigt att tänka på är att området där campen ligger på är öppen för alla även om ert sällskap bokat upp allt boende så kan det komma andra som badar från bryggan eller fiskar... på området. Så det är av allra största vikt att vara medveten om det och visa hänsyn till varandra. Det finns även festlokaler på angränsande område så vissa datum kan en av dem tex vara bokad till bröllop... Men allra största delen av tiden är det ett lugnt och trevligt område som angränsar mot campen. Tex bröllop bokas långtid i förväg så vill man vara säker på en lugn natt så kolla bokningsläget med vår bokning.

Campen ligger på den yttersta ön mot forsen. Här finns en allmän badbrygga men observera att det blir djupt direkt och barn får inte lämnas obevakade. Här har vi även en mysig bastutunna samt några badtunnor. Dessa kan bokas på flera olika sätt från bastu elda själva till fixat och klart med komplett uppvärmt vildmarksbad.

En liten bit från campen ca 130 meter så finns Toalett och även en bokningsbar dusch. 

Bor man på Camp Gysinge så ingår följande.
-Boende i tältkåta (där ert sällskap inte delar kåta med andra.)
-Delad toalett
-Möjlighet att fylla på dricksvatten 

Välkomna på en oförglömlig vistelse!!!


Övernattningskåta

Övernatta en eller flera nätter i våra tältkåtor från Tentipi. Vår camp är förenderlig och antalen tält, modeller och utrustning varierar mellan gångerna då vi önskar ha ett levande showroom där vi även kan visa vår utrustning som vi både är återförsäljare av och uthyrare.

Minsta debitering är två deltagare och max antalet varierar och anpassas lite efter säsong och efterfrågan.

Tälten rymmer olika många gäster och vi följer våra rekommendationer gällande hur många som sover i varje tält till gruppbokningar. Men man delar givetvis inte tält med gäster från andra sällskap. 

Pris 450kr/person.
Minsta debitering 2st.
Vedkostnad tillkommer med 70kr/säck.

Önskar du hyra med dig en kåta för att tillbringa någon / några natter i nationalparken eller på annan ort?

Outdoor övernattning i hängmatta!!

Kommande nyhet som ej finns i lager än.
Till våren kommer vi att erbjuda övernattning i hängmatta. Ligg och spana efter näcken bredvid dalälven och kika på fladdermöss, bävrar mm under en minst sagt annorlunda natt i Hängmatta.

Övernatta som en flottare!!

En mysig flottarkoja med anor från förr. Prova att sova som arbetarna gjorde efter en upplevelserik dag på älven. 

Stugan har två våningssängar alltså 4st bäddar med möjlighet att boka till extra tältsängar. Det finns El i stugan så i förrummets förråd har vi ställt in kylskåp med frys.
Pris / natt:  2 000kr

Gysinge Herrgård 

Erbjuder mysigt och bra boende med sina ca 107 bäddar, 2st restauranger och trevliga konferenslokaler. Självklart får ni som gäst på Herrgården även ta del av Camp Gysinge tillval samt vårt övriga utbud i Gysinge.

Gysinge Wärdshus och hotell

Erbjuder mysigt och trevligt boende i sina 14st rum. De flesta rummen är flerbäddars och tar upp till 5st gäster.
De har även en trevlig och smakfull restaurang och konferenslokaler. Som gäst på Wärdshuset får du självklart ta del av erbjudanden på camp Gysinge samt vårt övriga utbud i Gysinge.

Från bastu elda själva till Vildmarksbad

Njut av ett varmt bad eller en skön bastu i en fantastisk miljö där det inte alls är sällsynt att se utter eller andra grannar ta ett svalkande dopp i älven eller som rullar sig i snön.Trevliga och goda matlagningsaktiviteter tillagade över elden

Hittar ni inte den mat ni söker så fråga oss om vi kan ordna även det.

Hyr en roddbåt eller annan fiskeutrustning

Precis i området utanför campen simmar det fina Abborrar, Gäddor och Gösar. Hyr en roddbåt för en romantisk kvällstur eller en fisketur.
Vi hyr även ut fiskeutrustning.
OBSERVERA i Gysinge behövs det fiskekort se mer info på www.Gysingeforsarna.se

Hyr kanoter, MTB, Gåstavar, tandemcyklar...

Området runt campen bjuder verkligen in till utflykter. Allt från korta kvällsturer till flerdagarsturer långt upp i parken. I parken och i de naturskyddade områdena är det cykelförbud. Men det finns andra bra fina områden att cykla i. Riktigt trevligt är det att hyra Tandem och några Mtb cyklar och bege sig till Sevedskvarn för att grilla marschmallows eller göra muurikka stekta kaneläppelknyten över brasan. Här hittar ni utrustningen och tipsen får ni i samspråk med vår bokning.Fiskeguidning och fiskepaket.

Vi erbjuder allt från kurser i flugfiske till fiskeguidningar med erfarna guider och välutrustade båtar.

Roliga aktiviteter att krydda din vistelse med.

Action eller inte fysiskt alls!! Vi har en kul mix av aktiviteter och lång erfarenhet av att använda dem. Så prata ihop er med oss så rekommenderar vi något riktigt kul som passar er alla.

Ledarledda utflykter och naturupplevelser

Inom kort kommer vi börja presentera våra ledarledda utflykter och naturupplevelser som vi erbjuder inför våren och sommaren.

Gysinge är en vacker och trevlig plats att besöka under hela året.

Oavsett om ni vill bo på Camp Gysinge eller på någon av boende anläggningarna så är ni varmt välkomna hit! Ta en prommenad, Fika och ät på brukets restauranger och bara njut av livet en stund!! Vill ni sen krydda er vistelse med vårt utbud så är ni välkomna men som sagt det är rätt fantastiskt att bara stå och titta ut över forsarna också.