Meny

Arrangemangsplatser fasta och mobila med tillval.

Fasta platser: Gysinge och Gävle. Mobila platser hela landet.

Arrangemangsplatser

Vi arbetar mycket och frekvent med olika anläggningar inom en 20 mila radie från Gysinge. Men mobila lösningar erbjuder vi och genomför i hela Sverige. 

Camp Gysinge
I Gysinge har vi vårt egena anpassade område som vi kallar för Camp Gysinge. Ett ca 10 000m2 stort område som ligger magiskt precis nedströms Gysinge forsarna vid Dalälvensstrand. Området är naturligt uppdelat i tre olika arrangemangsplatser som riktas till olika storlekar på sällskap samt har lite olika stil och inriktning. Där vi även har möjlighet att bygga upp större tältlösningar vid behov.
Se mer om vårt område i lämken här nedan.
Camp Gysinge

Mobila Arrangemangsplatser med tillval på andra orter vid våra samarbetsanläggningar, hos er, hos någon kollega eller på bara en naturskönplats! Kan vi erbjuda mobila arrangemangsplatser som vi bygger upp enbart för er. Dit kan vi då också köra vissa tillval som vårt hela aktivitetsutbud, kanske kanotturer eller andra utflykter, montera mysiga övernattningsläger eller kanske matlagningsaktiviteter. 
Mobila arrangemangsplatser i resten av Sverige
 
När det gäller upplevelser i värlsklass har vi mycket med oss i bagaget.
Välkomstfesten till melodifestivalen, Haglöfs 100-års jubileum, serveringstält i samband med Daniel och Victorias brollopsfestligheter vid Wij trädgårdar i Ockelbo, VIP on track under skid VM i Falun och mycket, mycket mer. 


Camp syd i Gysinge 

Välkommna till vår pärla för medelstora till större sällskap. Som ligger naturskönt precis bredvid Gysingeforsen. Camp syd ligger på som en egen liten ö med mysig bro som ansluter till vårt övriga område. Gå in och se mer!!

Camp Nord

Super trevlig stuga och Camp för grupper upp till ca 14st. Här kan ni boka kock som tillagar er middag över den centralt placerade eldstaden medans ni sitter och njuter av lukterna och gemenskapen i den mysiga stugan. Även här finns eget vildmarksbad samt mysiga mingelplatser. Vill ni äta ute på bryggan så går det självklart bra för den pecial beställde vi så att den är extra bred och stadig! Kanke något för kräftfesten!!

Stora Järnboden för upp till ca 150st gäster.

Perfekt lokal för middagar, fester, konferenser, mingel, bröllop, vigslar, dans och utställningar. Enkelt att bygga scen om tex underhållning av olika slag önskas. 


Mobila arrangemangsplatser från det lilla & mysiga till det stora och spektakulära.

Största hittills rymmde 2600 gäster!

Exempel på bokningsbara tillval till din arrangemangsplats

 

Brett utbud av inomhus & utomhusaktiviteter under alla fyra årstider

Matlagningsaktiviteter & Catering

Vildmarksbad både uppbyggda samt mobila.


Självklart hjälper vi gärn atill med att boka lämpligt boende samt eventuella transporter till er också.

kontakta vår bokning på info@aventyrsservice.se