Meny

Skollovsäventyret med övernattning i tältkåta


Skollovsäventyret

Gör något annorlunda och skapa en härlig lovskänsla som ni sen kan krydda med olika trevliga aktiviteter.

I grundpaketet ingår följande: 
-Övernattning i mysig och bekväm tältkåta med vedeldad kamin. Tältet är utrustat med ett avsett golv som håller borta fukten. samt heltäckande lager av isolerande "Liggunderlag" och därefter sköna och anpassade madrasser till varje deltagare. Önskas ännu mer bekvämlighet kan man boka till tältsängar.

Tältet är även utrustad med vedeldadkamin och för att uppnå största trivsel och mysfaktor bör den eldas under hela natten. Eldningen är väldigt enkel och handlar om att mata in ved lite då och då. oftast räcker det bra att strypa luftflödet ganska mycket så slipper man fylla på så ofta. 

Förutom tältet så ingår:
-En bastutid i vår vedeldade bastutunna. Läs mer här:
Bastu elda själva i Gysinge
-Ett komplett fika kitt med ingredienser och utrustning för att ni själva tillsamans ska kunna blanda och grilla egna smarriga semelpinnbröd (beskrivning ingår)

-Ett komplett kitt för att tillsamans laga era egna kolbullar över öppen eld.

Frukost ingår inte utan här rekommenderar vi att ni bokar en smarrig frukostbuffe på en av boende anläggningarna i Gysinge så att stora och små rustar sig ordentligt inför en rolig dag fylld av nya upplevelser.

Pris: Vuxen 850kr/st
Pris: ungdom och barn 730kr/st.
Barn upp till två år gratis.

Välkomna på en oförglömlig upplevelse!!!

Boka till en eller flera måltider


Övernattningskåta

Övernatta en eller flera nätter i våra tältkåtor från Tentipi. Vår camp är förenderlig och antalen tält, modeller och utrustning varierar mellan gångerna då vi önskar ha ett levande showroom där vi även kan visa vår utrustning som vi både är återförsäljare av och uthyrare.

Minsta debitering är två deltagare och max antalet varierar och anpassas lite efter säsong och efterfrågan.

Tälten rymmer olika många gäster och vi följer våra rekommendationer gällande hur många som sover i varje tält till gruppbokningar. Men man delar givetvis inte tält med gäster från andra sällskap. 

Pris 530kr/person.
Minsta debitering 2st.
Vedkostnad tillkommer med 150kr/säck.

Önskar du hyra med dig en kåta för att tillbringa någon / några natter i nationalparken eller på annan ort?

Baslägret: Camp Gysinge

Baslägret förändras något under året men den består alltid av en något större kåta för samkväm samt under barmarkssäsongen en öppen liten hatt som kökstält. I kökstältet finns grillar, muurikkor, kaffepannor som ni kan låna till utomhusmatlagningen. Utrustningen lämnas sedan i rent skick på samma platser inför nästa måltid/nästa bokade sällskap som vill nyttja den. 

Vildmarkskåtan för samkväm är inredd med eldstad som det går att grilla på. Samt avlastningsbord och bord och bänksätt till gästerna.

Övernatta som en flottare!!

En mysig flottarkoja med anor från förr. Prova att sova som arbetarna gjorde efter en upplevelserik dag på älven. 

-Stugan har en stor centralt placerad eldstad där det gårbra att laga mat och grilla mm.
-Två våningssängar alltså 4st bäddar med möjlighet att boka till extra tältsängar.
-Det finns El i stugan.
-I förrummets förråd har vi ställt in ett fullstort kylskåp.

Vid fler gäster går det bra att boka till övernattning i vår mysiga tältkåta som är utrustad med tältsängar och mysig vedeldad kamin. 

Pris / natt:  2 500kr
Vedkostnad tillkommer med 150kr/ förbrukad säck.

Utflyktsservice

Utrusta dig inför din utflykt i vår utflyktsbutik. Här finns mest utrustning till uthyrning men även lite till försäljning. Allt från metspöt till den kompletta lägerlösningen med mysiga tältkåtor från Tentipi i olika storlekar. 
Välkommen du också!!

Från bastu elda själva till Vildmarksbad

Njut av ett varmt bad eller en skön bastu i en fantastisk miljö där det inte alls är sällsynt att se utter eller andra grannar ta ett svalkande dopp i älven eller som rullar sig i snön.Trevliga och goda matlagningsaktiviteter tillagade över elden

Hittar ni inte den mat ni söker så fråga oss om vi kan ordna även det.

Hyr en roddbåt eller annan fiskeutrustning

Precis i området utanför campen simmar det fina Abborrar, Gäddor och Gösar. Hyr en roddbåt för en romantisk kvällstur eller en fisketur.
Vi hyr även ut fiskeutrustning.
OBSERVERA i Gysinge behövs det fiskekort se mer info på www.Gysingeforsarna.se

Hyr kanoter, MTB, Gåstavar, tandemcyklar...

Området runt campen bjuder verkligen in till utflykter. Allt från korta kvällsturer till flerdagarsturer långt upp i parken. I parken och i de naturskyddade områdena är det cykelförbud. Men det finns andra bra fina områden att cykla i. Riktigt trevligt är det att hyra Tandem och några Mtb cyklar och bege sig till Sevedskvarn för att grilla marschmallows eller göra muurikka stekta kaneläppelknyten över brasan. Här hittar ni utrustningen och tipsen får ni i samspråk med vår bokning.Fiskeguidning och fiskepaket.

Vi erbjuder allt från kurser i flugfiske till fiskeguidningar med erfarna guider och välutrustade båtar.

Roliga aktiviteter att krydda din vistelse med.

Action eller inte fysiskt alls!! Vi har en kul mix av aktiviteter och lång erfarenhet av att använda dem. Så prata ihop er med oss så rekommenderar vi något riktigt kul som passar er alla.

Ledarledda utflykter och naturupplevelser

Inom kort kommer vi börja presentera våra ledarledda utflykter och naturupplevelser som vi erbjuder inför våren och sommaren.

Gysinge är en vacker och trevlig plats att besöka under hela året.

Oavsett om ni vill bo på Camp Gysinge eller på någon av boende anläggningarna så är ni varmt välkomna hit! Ta en prommenad, Fika och ät på brukets restauranger och bara njut av livet en stund!! Vill ni sen krydda er vistelse med vårt utbud så är ni välkomna men som sagt det är rätt fantastiskt att bara stå och titta ut över forsarna också.