Meny

Gäddfiske från pontonbåtar

Upplev spektakulära gäddfighter

Med våra pontonbåtar kan du fiska i princip helt ljudlöst. Det gör att naturupplevelsen blir total och du upplever naturen med alla dina sinnen.

Det roligaste är så klart det ytnära fisket där man verkligen ser hur gäddorna accelererar mot flugan. Därför fiskar vi oftast i mindre och grundare vatten, gärna åar och smalare deltan. Endast när förutsättningar finns så fiskar vi i större sjöar och fjärdar. Det går bra att både spinn och flugfiska gädda från dessa båtar.

i Pontonbåtarna behöver du ha vadarbyxor, skaljacka, vadarkängor, simfötter och flytväst. I samtliga paket ingår komplett utrustning. Därför är det viktigt att du lämnar storlekar på byxor, kängor och skaljacka vid bokning.

Våra kläder och flugfiskeutrustningar till pontonbåtsfisket är från kvalitetsmärket Vision så här prutar vi inte på några detaljer.   

Prislista fiske 
Dalälven utan stress:

I grunden är detta ett mycket bra fiskepaket! Men för er som inte vill fiska utan bara uppleva älven, lämna all stress för en stund och bara få drifta och ro ljudlöst i din takt genom en sagolik natur. Upplev älven och kontakten med naturen med alla dina sinnen. 

Några av våra turer kryddas även med några forsar. Här njuter vi även av go fika medans vi glider fram på älven.Gäddhugg i mindre vatten

Pontonbåtarna är som mysigast i begränsade vatten. Visst framkomligheten och räckvidden är rätt stor i dessa båtar. Men nu vill vi ju fiska och inte bara ro och paddla ; )

Sen är det alltid jobbigt att ro i motvid så kan man hitta någon mer vindskyddad plats i ett lite mindre vatten så är det helt klart kul!!

Här bestämmer vi fiskeplats när vi har träffats och har bästa möjlighet att anpassa oss efter rådande förhållanden. Beroende av ert antal och val av fordon så kan det behövas egen tillgång till fordon.Rekommenderade tillval


Boka till en uppgraderad lunch eller en följebåt, övernattning i tältkåta... Kontakta oss för mer detaljerad info om hur vi kan lägga upp just ditt fiskepaket.